1. Jak e-book objednám a zaplatím?

E-book je možné objednat na webových stránkách tichovydobroty.cz, formuláře na e-booky najdete zde na webu. V objednávkovém formuláři zaškrtněte počet ks e-booku, který kupujete a postupujte dále dle formuláře k zaplacení. Po zaplacení vám příjde emailem unikátní link ke stažení e-booku ve formátu PDF do vašeho zařízení.

2. Jak mohu stáhnout ukázku receptů jednotlivých e-booků zdarma? Ukázky receptů zdarma najdete na prodejních odkazech k nákupu e-booků.

Cukrárna u Kačky

Barevný inspiromat

3. V jakém formátu se e-book prodává?

  1. E-book jsme připravili ve formátu PDF. Další formáty k dispozici prozatím nejsou.
  2. PDF ke stažení má max. velikost 33-35 MB. Proto doporučujeme, abyste si zkontrolovali velikost vašeho uložiště ve vašem zařízení, telefonu nebo počítači.
  3. Pro čtení e-booku doporučujeme používat ověřené aplikace pro čtení PDF, PDF readery.
  4. Dále doporučujeme e-book po stažení uložit na vaše sdílené uložiště nebo disk ve vašem zařízení, abyste o něj nepřišli.

4. Jak mohu e-book zaplatit? Platební metody, které na stránce používáme.

E-book je možné zaplatit přes bankovní převod. U platby bankovním převodem získáte všechny podstatné informace o převodu, vč. QR kódu po dokončení objednávky.

Dále je možné platit e-book přímo kartou přes tzv. platební bránu. Platební brána se zobrazí při výběru této platební metody v objednávkovém formuláři. Na našem webu používáme bezpečné platby pomocí platební brány ThePay.cz. Při platbě si můžete vybrat ze 3 možností úhrady:

  1. Zvolit si Online bankovní převod (ihned), kdy se vám otevře nabídka více platebních nástrojů – tzv. rychlých tlačítek a můžete si vybrat tu metodu platby zadání rychlé úhrady, která vám nejvíce vyhovuje nebo si vybrat vlastní banku. V tomto případě každá banka a každá zvolená metoda rovnou zobrazí, kdy bude platba provedena. Potvrzení o provedené platbě a link ke stažení e-booku vám přijde emailem ve chvíli, kdy je platba označena platební bránou jako provedená.
  2. Zvolit si platbu Kartou – tady zadáte běžnou cestou údaje přímo k vaší platební kartě. Vaše platební karta je verifikována (ověřeno, zda je platná). V případě, kdy platba platná je, pustí vás to dál k zadání platby pomocí ověřovacího kódu. V tomto případě vám přijde potvrzení o provedené platbě a link ke stažení e-booku poté, co je platba kartou ověřena platební bránou a označena za provedenou.
  3. Platba v Kč bankovním převodem na bankovní účet. V tomto případě systém Simpleshop.cz připraví QR kód s údaje pro zadání platbou převodem z vašeho účtu na můj účet. Link ke stažení přijde nejdříve do 24 h, nejpozději do 48 h v momentě, kdy je vaše platba připsaná na můj účet. Odeslání linku probíhá automatizovaně.

Jiné platební metody nejsou povoleny. Více k platbám a reklamacím najdete ve Všeobecných obchodních podmínkách. Další info o platbách pomocí platební brány najdete také tady.

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, QR platba, Equa Bank, Bitcoin

5. Co dělat, když mi nedorazil link na stažení po úspěšném zaplacení?

V případě jakéhokoliv technického problému s objednávkou nebo při stažení dokumentu PDF můžete projít náš článek 10 otázek k e-booku nebo nás kontaktovat na infolince tichovydobroty@gmail.com – rádi poradíme.

Manuál pro iPhony a iPady >>

Manuál pro stahování na Android telefonech >>

Nenašli jste pomoc v manuálu a nápovědě? Použijte infolinku

Pokud se u vás vyskytne jiný technický problém, napište nám na naši infolinku tichovydobroty@gmail.com

Infolinka pracuje od pondělí do pátku od 10:00 – 17:00 h.

Buďte s námi trpěliví, nemáme za sebou armádu pomocníků. Odpovídáme ve volném čase. Náš cíl je vám všem poradit a najít pro vás řešení.

Kačka Tichá – Tichovydobroty.cz

Autor Kačka Tichá

Jsem autorka receptů, máma, kamarádka, trenérka a milovnice života. Autorka blogu Tichovy dobroty. Moje kuchařky: tištěná Voňavý inspiromat, e-booky: Barevný inspiromat, Cukrárna u Kačky, Slaný inspiromat a nově e-book Svačinkový inspiromat.